Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка
 
Слойоні трикутнички з сиром та полуницею
Слойоні трикутнички з сиром та полуницею

Тісто
500 г муки
200 г маргарину
10 г цукру
150 г сметани
50 г дріжджів
2 жовтки

Начинка:
0,5 кг сиру
200 г цукру
2 жовтки
полуниця
 

Універсальне дріжджове тісто
Універсальне дріжджове тісто

2 яйця
5-6 ст. л. цукру
1 ст. молока
2 ст. л. сметани (густої)
1 ст. л. дріжджів
муки, скільки вбере
 

Торт "Зоряне небо"
Торт "Зоряне небо"

Тісто: 1 ст. сметани
1 яйце
0,5 ч. л. соди гашеної оцтом
1 ст. цукру
1 ст. муки
1 ст. л. крохмала
3 ст. л. какао

Сирний крем: 300 г сиру
2 ст. л. вершкового масла
3 ст. л. цукру
1 п. ванільного цукру
0,5 ч. л. кориці
 

Пряники медові
Пряники медові

(рецепт прислала lubany)

300 г кислого молока
2 жовтки
2 ст. л. меду
200 г цукру
3 ст. л. какао
1 ч. л. амонія
1 ст. л. розпушувача
250 г маргарину
муки стільки, щоб тісто було як на вареники .
 

Пляцок "Шахматний (з маком і кокосом)
Пляцок "Шахматний (з маком і кокосом)

7 яєць
4 ст муки
200 г сметани
200 г цукру
1,5 ст. л. розпушувача
350 г маргарину
1-2 ст. л. какао
200 г маку
2,5 ст. цукрової пудри
200 г кокосової стружки

Крем: масло зі згущеним молоком.
 

Звичайне безопарне дріжджове тісто
(З цього тіста можна приготувати звичайні булочки, пиріжки, пампушки і інші вироби з невеликою кількістю здоби (масло, цукор, яйця)

Приготування звичайного безопарного дріжджового тіста

Рецептура дріжджового безопарного тіста

Продукти ...........................................................Кількість

Мука пшенична, чайні стакани.....................1.............2...........3............4

Цукровий пісок ст. л. ..................................0-0,5........0-1........0-1,5.......0-2

Маргарин або олія, ст. л................................0-1..........0-2.........0-3........0-4

Яйця, шт......................................................0-1/4......0-1/2......0-3/4......0-1

Дріжджі г......................................................5.............10...........15........20

Сіль, ч. л......................................................1/8..........1/4..........1/3.......1/2

Вода або молоко, чайні стакани.....................1/4..........1/2..........3/4.........1

Вихід випічки, г............................................250..........500..........750......1000
 

Обсипний сирний торт з ароматною вишнею
Обсипний сирний торт з ароматною вишнею

Для пісочного тіста:
250 г муки
1 яйце
175 г вершкового масла або маргарину
2 ст. л. цукру
Для посипання:
75 г вершкового масла або маргарину
150 г муки
100 г цукру
Для начинки:
400 г вишні(консервованою)
3 яйця, ваніль
200 г сиру
100 г сметани
4 ст. л. молока
1 ч. л. крохмалю
 

Солодке тісто на соді і сметані
(З цього тіста приготовляють солодкі пироги, пиріжки, ватрушки, печиво та інші вироби з солодкими начинками)

Рецептура солодкого тіста на соді і сметані.

Продукти ...........................................................Кількість

Мука пшенична, чайні стакани.........................1.............2............3..............4

Цукор, чайні стакани...................................1/4.........1/2.........3/4.............1

Масло або маргарин, г.............................25-50......50-100....75-150....100-200

Яйця, шт.................................................0-1/2........0-1........0-1,5.........0-2

Сметана густа, ст. л................................2..............4............6..............8

Сіль, ч. л................................................1/8.........1/4........1/3............1/2

Сода, ч. л. ..............................................1/8.........1/4........1/3............1/2

Вихід спечених виробів, г.........................250..........500.......750...........1000
 

Печиво "Косички"
Печиво "Косички"

Для 900 г печива:
Солодке тісто на соді і сметані з 2 стаканів муки,
1 яйце для змащування
1 ст. л. маку для посипання
 

Горіховий торт з вишнею та лікером
Горіховий торт з вишнею та лікером

(Яєчний лікер і консервовані вишні нададуть особливого смаку)

Для тіста:
3 яйця
125 г цукру
200 г меленого фундука
1 щіпка розпушувача
Для начинки:
700 г консервованих вишень
1 ст. л. крохмалю
1 пакетик ванільного цукру
Для прикраси:
400 г вершків
1 пакетик ванільного цукру
2 пакетики закріплювача вершків
100 г яєчного лікеру

Порада: для начинки можна використовувати не лише вишню, але і інші консервовані фрукти. До горіхового тіста прекрасно підходять груші і персики.
 

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ ()
Равлики з шоколадом
  Пише Irinka ()
Дитячі молитви
  Пише ОЛЕСЯ ()
Гумор та сатира українською
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієта для гімнасток та балерин
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієта Дюкана
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 41
Гостей: 22
Користувачі: AideroAerole
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100