. Випічка, смачна випічка
   
 
Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка
 
Слойоні трикутнички з сиром та полуницею
Слойоні трикутнички з сиром та полуницею

Тісто
500 г муки
200 г маргарину
10 г цукру
150 г сметани
50 г дріжджів
2 жовтки

Начинка:
0,5 кг сиру
200 г цукру
2 жовтки
полуниця
 

Універсальне дріжджове тісто
Універсальне дріжджове тісто

2 яйця
5-6 ст. л. цукру
1 ст. молока
2 ст. л. сметани (густої)
1 ст. л. дріжджів
муки, скільки вбере
 

Торт "Зоряне небо"
Торт "Зоряне небо"

Тісто: 1 ст. сметани
1 яйце
0,5 ч. л. соди гашеної оцтом
1 ст. цукру
1 ст. муки
1 ст. л. крохмала
3 ст. л. какао

Сирний крем: 300 г сиру
2 ст. л. вершкового масла
3 ст. л. цукру
1 п. ванільного цукру
0,5 ч. л. кориці
 

Пряники медові
Пряники медові

(рецепт прислала lubany)

300 г кислого молока
2 жовтки
2 ст. л. меду
200 г цукру
3 ст. л. какао
1 ч. л. амонія
1 ст. л. розпушувача
250 г маргарину
муки стільки, щоб тісто було як на вареники .
 

Пляцок "Шахматний (з маком і кокосом)
Пляцок "Шахматний (з маком і кокосом)

7 яєць
4 ст муки
200 г сметани
200 г цукру
1,5 ст. л. розпушувача
350 г маргарину
1-2 ст. л. какао
200 г маку
2,5 ст. цукрової пудри
200 г кокосової стружки

Крем: масло зі згущеним молоком.
 

Звичайне безопарне дріжджове тісто
(З цього тіста можна приготувати звичайні булочки, пиріжки, пампушки і інші вироби з невеликою кількістю здоби (масло, цукор, яйця)

Приготування звичайного безопарного дріжджового тіста

Рецептура дріжджового безопарного тіста

Продукти ...........................................................Кількість

Мука пшенична, чайні стакани.....................1.............2...........3............4

Цукровий пісок ст. л. ..................................0-0,5........0-1........0-1,5.......0-2

Маргарин або олія, ст. л................................0-1..........0-2.........0-3........0-4

Яйця, шт......................................................0-1/4......0-1/2......0-3/4......0-1

Дріжджі г......................................................5.............10...........15........20

Сіль, ч. л......................................................1/8..........1/4..........1/3.......1/2

Вода або молоко, чайні стакани.....................1/4..........1/2..........3/4.........1

Вихід випічки, г............................................250..........500..........750......1000
 

Обсипний сирний торт з ароматною вишнею
Обсипний сирний торт з ароматною вишнею

Для пісочного тіста:
250 г муки
1 яйце
175 г вершкового масла або маргарину
2 ст. л. цукру
Для посипання:
75 г вершкового масла або маргарину
150 г муки
100 г цукру
Для начинки:
400 г вишні(консервованою)
3 яйця, ваніль
200 г сиру
100 г сметани
4 ст. л. молока
1 ч. л. крохмалю
 

Солодке тісто на соді і сметані
(З цього тіста приготовляють солодкі пироги, пиріжки, ватрушки, печиво та інші вироби з солодкими начинками)

Рецептура солодкого тіста на соді і сметані.

Продукти ...........................................................Кількість

Мука пшенична, чайні стакани.........................1.............2............3..............4

Цукор, чайні стакани...................................1/4.........1/2.........3/4.............1

Масло або маргарин, г.............................25-50......50-100....75-150....100-200

Яйця, шт.................................................0-1/2........0-1........0-1,5.........0-2

Сметана густа, ст. л................................2..............4............6..............8

Сіль, ч. л................................................1/8.........1/4........1/3............1/2

Сода, ч. л. ..............................................1/8.........1/4........1/3............1/2

Вихід спечених виробів, г.........................250..........500.......750...........1000
 

Печиво "Косички"
Печиво "Косички"

Для 900 г печива:
Солодке тісто на соді і сметані з 2 стаканів муки,
1 яйце для змащування
1 ст. л. маку для посипання
 

Горіховий торт з вишнею та лікером
Горіховий торт з вишнею та лікером

(Яєчний лікер і консервовані вишні нададуть особливого смаку)

Для тіста:
3 яйця
125 г цукру
200 г меленого фундука
1 щіпка розпушувача
Для начинки:
700 г консервованих вишень
1 ст. л. крохмалю
1 пакетик ванільного цукру
Для прикраси:
400 г вершків
1 пакетик ванільного цукру
2 пакетики закріплювача вершків
100 г яєчного лікеру

Порада: для начинки можна використовувати не лише вишню, але і інші консервовані фрукти. До горіхового тіста прекрасно підходять груші і персики.
 

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Ідея оформлення пряників
  Пише Канарейка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише oksenya75 ()
Як додати фото?
  Пише ОЛЕСЯ ()
Вибір обігрівача приміщення
  Пише oksenya75 ()
Цікаві місця у Києві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Привітання вчителям
  Пише ОЛЕСЯ ()
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 54
Гостей: 38
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100