Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка
 
Печиво з вівсяних пластівців
Печиво з вівсяних пластівців

Для 550-600 г печива:
2 ст. вівсяних пластівців
1 ч. л. муки
3/4 ст. цукрового піску
100 г масла
2 яйця
1/2 ст. горіхів
1 г ванільного цукру або цедру 1 лимона
або лікеру 1 ст. л.
 

Батончики домашні
Батончики домашні

Для 5-6 батонов загальною вагою 1000-1200 г:
звичайне безопарне дріжджове тісто з 4 стаканов муки
1 яйце для змащування
0,5 ст. миндалю або інших горіхів для обсипки
 

Відкритий пиріг з корицею
Відкритий пиріг з корицею

(При випіканні цього пирога, ваш дім наповниться дивовижним запахом кориці)

Тісто звичайне безопарне дріжджове з трьох стаканів муки.

1 яйце для змащування
0,5 ст цукру для обсипання
0,5 ч. л. кориці меленої для обсипання
5 ст. л. масла розтопленого.
 

Пляцок "Анастасія"
Пляцок "Анастасія"

3 білки збити з одним стаканом цукру
до 3 жовтків додати 8 ст. л. води
З'єднати білки з жовтками і ввести 1 ст. муки і 1 ч. л. амонія (амоний погасити 1 ст. л. молока)
Пропорція на один корж
Другий такий же, лише додати какао або мак.

Маса
200 г різноколірного мармеладу порізати шматочками
200 г зефіру порізати
1 упаковка крекера з какао (~250 гр) поламати шматочками
200 г арахісу
1 банку вареного згущеного молока + 300 г масла перемішати і додати все остальне

Заварний крем
2 великі листові вафлі
 

Пляцок "Шахматка"
Пляцок "Шахматка"

(Особливо смачний наступного дня після випічки)

1 п. маргарину (250 г)
4 яйця
2 ст. цукру
ваніль
6 ст. л. сметани
1 ч. л. соди
3 ст. муки
какао
 

Пляцок "Смородинка"
Пляцок "Смородинка"

(Просто чудовий рецепт на кожен день)

2 ст. варення із смородини
2 ст. л. соди
6 яєць
2 ст. цукру
2 ст. сметани
4 ст. муки

Крем будь-який
 

Яблучний пиріг з горіхами
Яблучний пиріг з горіхами
 

Пляцок "Американський"
Пляцок "Американський"
 

Пляцок на майонезі
Пляцок на майонезі
 

Пляцок "Рушничок"
Пляцок "Рушничок"

Тісто:

250 г маргарину
1 скл. цукру
4 жовтки
4 ст. л. сметани
1 п. розпушувача
3 скл. борошна

Макова маса:

0,5 скл. маку запарити і пропустити декілька разів через м'ясорубку. 4 білки збити з 0,5 скл. цукру.
1,5 ст. л. манної крупи

крем заварний

пачка желе
 

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Жіноча мода
  Пише Натонька (Сьогодні, 09:17)
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 23:49)
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б ()
Універсальний подарунок
  Пише Натонька ()
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише Darka ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Балакуня ()
Полімерна глина
  Пише ОЛЕСЯ ()
Капкейки
  Пише Umari ()
Трошки мистецтва
  Пише Umari ()
Форми для пасок та ягнят
  Пише Umari ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 73
Гостей: 33
Користувачі: nzjxyfhhqsk, occuttyinvoile, yexxfsaqxk, Roberttaws, GujindRhiz, fyczxkpekzh, Georgetic, nxfxzacfsnn, bzuzydkjswe, dwewwelbusw, grokholtsev.slavaLAB
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100