Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка
 
Печиво "Косички"
Печиво "Косички"

Для 900 г печива:
Солодке тісто на соді і сметані з 2 стаканів муки,
1 яйце для змащування
1 ст. л. маку для посипання
 

Горіховий торт з вишнею та лікером
Горіховий торт з вишнею та лікером

(Яєчний лікер і консервовані вишні нададуть особливого смаку)

Для тіста:
3 яйця
125 г цукру
200 г меленого фундука
1 щіпка розпушувача
Для начинки:
700 г консервованих вишень
1 ст. л. крохмалю
1 пакетик ванільного цукру
Для прикраси:
400 г вершків
1 пакетик ванільного цукру
2 пакетики закріплювача вершків
100 г яєчного лікеру

Порада: для начинки можна використовувати не лише вишню, але і інші консервовані фрукти. До горіхового тіста прекрасно підходять груші і персики.
 

Зайчики
Зайчики

(Ці поза сумнівом смачні зайчата, принесуть величезне задоволення не лише дітям, але і дорослим)

400 г муки
7 г сухих дріжджів
250 мл теплого молока
щіпка солі
4 ст. л. цукрового піску
1 яйце
трохи вершкового або олії для змазування форми
декілька штук спагетті для вусів
 

Пляцок з вишнями
Пляцок з вишнями

(По цьому рецепту пекла ще моя прабабця)

Тісто:
1 п. маргарину (250 г)
1 ст. цукру
3 яйця
200 г сметани
1 ст. л. розпушувача
600-700 г муки

вишні
1 яйце, цукор
 

Пляцок "Переплетений"
Пляцок "Переплетений"
 

Печиво з вівсяних пластівців
Печиво з вівсяних пластівців

Для 550-600 г печива:
2 ст. вівсяних пластівців
1 ч. л. муки
3/4 ст. цукрового піску
100 г масла
2 яйця
1/2 ст. горіхів
1 г ванільного цукру або цедру 1 лимона
або лікеру 1 ст. л.
 

Батончики домашні
Батончики домашні

Для 5-6 батонов загальною вагою 1000-1200 г:
звичайне безопарне дріжджове тісто з 4 стаканов муки
1 яйце для змащування
0,5 ст. миндалю або інших горіхів для обсипки
 

Відкритий пиріг з корицею
Відкритий пиріг з корицею

(При випіканні цього пирога, ваш дім наповниться дивовижним запахом кориці)

Тісто звичайне безопарне дріжджове з трьох стаканів муки.

1 яйце для змащування
0,5 ст цукру для обсипання
0,5 ч. л. кориці меленої для обсипання
5 ст. л. масла розтопленого.
 

Пляцок "Анастасія"
Пляцок "Анастасія"

3 білки збити з одним стаканом цукру
до 3 жовтків додати 8 ст. л. води
З'єднати білки з жовтками і ввести 1 ст. муки і 1 ч. л. амонія (амоний погасити 1 ст. л. молока)
Пропорція на один корж
Другий такий же, лише додати какао або мак.

Маса
200 г різноколірного мармеладу порізати шматочками
200 г зефіру порізати
1 упаковка крекера з какао (~250 гр) поламати шматочками
200 г арахісу
1 банку вареного згущеного молока + 300 г масла перемішати і додати все остальне

Заварний крем
2 великі листові вафлі
 

Пляцок "Шахматка"
Пляцок "Шахматка"

(Особливо смачний наступного дня після випічки)

1 п. маргарину (250 г)
4 яйця
2 ст. цукру
ваніль
6 ст. л. сметани
1 ч. л. соди
3 ст. муки
какао
 

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 77
Гостей: 64
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100